Specifications
Enclosure Type: 3-way Twin 10" bassreflex
Impediance: 4 Ohm
Sensitivity: 94 dB
Freq. Responce: 30-20 000 Hz
Max Music Power: 300 W
Dimensions: 290 x 1020 x 285 mm
Det här är en väldigt kraftfull och dynamisk högtalare. Njut av din musik och dina filmer med ett krattfullt och realistikt ljud. C 81 XL GOLD har byggts för detta ändamål. Alla delar i den här högtalaren är designade för att vara kraftfulla och fortfarande ge ett rent Hifi ljud.

Den passar lika bra på en fest fylld av människor, spelande musik från topplistan, som när du studerar, spelande Mozart. En verkligt mångsidig högtalare. Den är försedd med dubbla 10" basar, ett 4" specialkotat mellanregister och en mylardiskant. Ett MDF-kabinett och extraförstärkt formgjuten frontbaffel tar bort alla vibrationer. Terminalerna är guldplaterade och designade för bi-wiring.

Det specialkotade mellanregistret med en extra stor magnet är framställt efter många år av utveckling och många tester. Det har väldigt hög känslighet och matchar fortfarande den rena basen som 10" producerar. En specialdesignad låda i kabinettet, gör att mellanregistret ger en väldigt plan frekvenskurva i mellanregisterområdet, utan distortion.